Utveckling

Tech

Trib

”Talang” sa du!? Då spetsar vi öronen lite extra. För Oh My har talanger och Trib kan talanger. De är en talangbyrå som behövde våra spetsigaste webbskills för att sätta ihop en ny web som rimmade väl med vilka de är.

Bakgrund

Som talangbyrå jobbar Trib ur två perspektiv. De hjälper företag att hitta talanger, och talangerna att hitta företag. Och det var också där vårt arbete med den nya Trib-sajten tog avstamp. Hur kunde vi med bra UX göra sajten interaktiv och enkel att använda så att det var råenkelt att starta sitt samarbete med Trib. Oavsett om det var bolag som sökte duktiga medarbetare, eller jobbsökande talang som var ute efter nästa steg i karriären.

Lösning

Då Trib själva stod för innehållet till sajten och den före detta Oh My-kingen Aron Sundberg langade UX och design återstod bara vår del i jobbet – utvecklingen. Vi satte ihop en modulbaserad webb för att redaktörerna på Trib på ett enkelt sätt skulle kunna bygga upp varje sida på sajten. Till det integrerades också ett externt system som gjorde att alla ansökningar som gjordes trillade in automatiskt. Smutt!

Vi gjorde jobbet:

Aron Sundberg - design och UX
Trib - Innehåll och strategi
Oh My - utveckling

Our team
No items found.
Our team
Christopher Hall
Chairman
Gurjit S. Bedi
Managing Partner
David Parker
Managing Partner
Sam Wilson
Partner
Owen Hardy
Vice President
Our team
No items found.