Karriär

Sugen på något nytt, much? Vi vill tro att Oh My är definitionen av något nytt. Nytt i avseendet att vi är en annorlunda arbetsgivare, som fattar att om vi ska göra våra kunder nöjda, måste vi börja med att göra dig nöjd. Kika igenom våra lediga tjänster eller skicka iväg en spontanare, så kanske vi hörs!

Se våra lediga tjänster

Byrå, schmyrå…

Småless på den mallade byråmodellen? It’s a match! Hos oss ser vi gärna att du drejar din egen karriär: byt roll, testa nåt freaky, starta ett företag i företaget? Äh, vi testar!

Här kan en skribent spotta en designidé. En designer kan komma på nyord. En utvecklare kan sälja. Vi har våra huvuduppdrag, men det hindrar inte någon att doppa tårna i främmande vatten. Vill du ha kul? Vi har kul.

Vi har kunder i spannet småstads-korvmoj till globalt möbelföretag. Vilket ger ett riktigt bra spektrum av möjligheter. Och så kör vi lite goa föreläsningar och kurser då och då. Så att du kan bli lite bättre på ditt jobb eller bara få något att berätta om vid nästa släktmiddag.

Kör!

Med risk för att sparka upp en öppen dörr – det är folket på Oh My som gör oss och våra kunder bättre. Så med både företagets och våra kollegors bästa i åtanke uppmuntrar vi alltid till initiativ från alla våra medarbetare.

Det har satt sig i ryggmärgen att säga ”kör!” när en idé droppas, för är det något vi numera vet så är det att det alltid är bättre att testa nytt än att inte göra något alls. Hit or miss – vi kör!

För just sådana medarbetarinitiativ har lett till att vi idag har fem välmående dotterbolag som alla startade med någon som sa. ”Du jag har tänkt på en grej”.

Så vill du inte bara tänka, utan göra också, är Oh My rätt plats.

Schysst™

”Schysst. Jätteschysst. Supernice.”

Ja, så vill vi att en karriär på Oh My ska kännas. Oavsett om den pågår i ett år eller under flera decennier. För grejen är den att vi vet att precis som i gruvan, på bruket eller på ekonomikontoret så är det inte alltid hoppsasteg till jobbet. Men vi har gett oss fan på att försöka bygga en arbetsplats där det alltid känns lite bättre att komma in.

För att lyckas med det har vi under det senaste decenniet lanserat ett gäng schyssta initiativ. Och inte sällan från våra egna medarbetare.

Luftlön. Betald promenad på arbetstid – schysst.
Svettlön. Träna och få lite extra klirr i kassan – jätteschysst.
Det uppgraderade kollektivavtalet. Läkarbesök på arbetstid, bättre föräldraflex, terapi till alla, och mycket mer – supernice.