Mycket. Vi gör mycket. Alltid med hög kreativ verkshöjd och din affär i fokus.

Vi har hjälpt This Is How bygga deras bolag från grunden.

Business

Kreativitet är inte bara design och snärtiga ordval. Vi gillar att vara med och bygga upp bolag från grunden och har erfarenheter och tankar kring allt ifrån varumärkesbygge till merch-kollektioner. Så är ni ute efter något mer än den traditionella kund/byrå-relationen så går vi gärna på dejt. Det har också lett till att avdelningar på Oh my knoppats av och blivit egna bolag (Trickle, TDWT och Gabardin).

Har du bra affärsidé, vill snacka business eller är nyfiken på annorlunda partnerupplägg?

Kul! Kontakta gärna nicke@ohmy.se

Koncept och kampanj

Historien pratar om jägare och samlare. Men man glömmer ofta bort våra förfäder: f*cking do:ers! Vi tror på handlingskraft, för oss som byrå och när det gäller våra kunders kommunikation. Vi hjälper er att gå från ord till handling och tar fram koncept och kampanjer som engagerar och visar vilka ni är och vad ni står för. Det går inte att bara snacka snacket, du måste också göra göret.

Vill du snacka kampanjer? mejla anna@ohmy.se

Kolla in jobbet vi gjorde för Blåsarsymfonikerna

Webb och UX

Om det fanns sommelierer inom webb så skulle vi vilja påstå att vi har dem. De som kan känna kodens bouquet, front endends syra och ux:ens färg. ”Jaja, sluta snacka skit: vad kan ni?” Ja men allt! Vi bygger, skapar innehåll, designar och banne mig om vi inte förvaltar dem åt dig också om du vill det. Ni kan vara trygga i att vi har koll på hela processen – från webbdesign och ux-copy, via tillgänglighetsanpassning och utveckling, till koll på GDPR och en hostinglösning i världsklass – är det webb ni vill ha så kan ni sluta leta.

Vill du veta mer om sajter och UX? Skicka ett mejl till lucas@ohmy.se

Branding och design

Ahhh, hemmaplan! Branding och design har varit en del av Oh My sedan Hedenhös dagar. Vi trivs lika bra med att skapa nya brands som att vässa befintliga. Vi får ditt varumärke att poppa ut i konkurrensen med en grafisk form och tonalitet som både kunder och medarbetare kan tro på. 

Vill du veta mer om våra brandingjobb?
Hör av dig till sandra@ohmy.se

En gång tog vi fram hundra konkreta förbättringar för socialtjänsten i Piteå.

Samhällskommunikation

Som en del av vårt Schyssthetslöfte ser vi det som en självklarhet att bidra till en bättre värld i den mån vi kan. Med stor erfarenhet av jobb med myndigheter och våra specialister inom statskunskap, hållbarhet, miljöekonomi, normkommunikation och tillgänglighetsanpassning kan vi bidra med mycket kunskap inom offentlig sektor och dess specifika utmaningar. Vi teamar gärna upp och utmanar både er verksamhet och era målgrupper (inom givet ramverk) för att ta er samhällskommunikation till nästa nivå.

Vill du veta mer om vårt arbete inom samhällskommunikation?

Kul! Hör av dig till nicke@ohmy.se

Vi kan även det här (och lite till)

Hosting & infrastruktur
Fysiska prylar
AI & AI-prompting
Systemutveckling
Motion graphics
Normkritik och inkludering
Tjänstedesign
3D-rendering
Journalistik
Workshop facilitering
Voice over
Copywriting
Reklamfilmer
Sommelier
Kubernetes
Laravel
Podcasts
Systemarkitektur
Animering
Idégenerering
AWS
Eventproduktion
Varnish
Figma
Musikproduktion
App-design
Affärsutveckling

Och du, vi har det också väldigt trevligt när vi gör det vi gör.

Läs mer om Schysst™